Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010

«ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ»Οι τηλεοπτικοί γραικύλοι της δημοσιογραφίας που τα τελευταία τριάντα χρόνια έχουν αποδοθεί σε έναν αγώνα «ευγενούς» άμιλας ανθελληνισμού, έχουν κλιμακώσει τελευταία μεθοδικά και συντονισμένα τις ενεργειές τους στην υποστήριξη των λαθρομεταναστών και στην απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε αυτούς.

Οι καλοπληρωμένοι γραικύλοι της δημοσιογραφίας, που αμείβονται για κάθε ώρα ανθελληνικής τηλεοπτικής προπαγάνδας όσο ένας πληβείος μέσος Έλληνας για ένα μήνα εργασίας, δεν χάνουν ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα εθνοκτόνα στιλέτα τους σε κάθε περίπτωση.

Έτσι, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, ο δημοσιογράφος κ. Χασαπόπουλος προσπάθησε επανειλημμένως να υποβαθμίσει την σημειολογία της παραμονής των Ευζώνων στην θέση τους παρά το γεγονός ότι διατάχθηκαν να απομακρυνθούν από τις σκοπιές.

Στην ίδια εκπομπή, ο κ. Σκανδαλίδης υπεραμύνθηκε της θέσης του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «το πολιτικό όραμα του ΠΑΣΟΚ είναι η δημιουργία μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ