Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»


Για μιά ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι σε αυτό τον τόπο μερικοί φυλάσσουν Θερμοπύλες.

Σε ανακοίνωση της ΜΚΟ ΕΛΙΑΜΕΧ, όπου απειλούνται ανοιχτά οι Έλληνες που διαφωνούν στην μετατροπή της χώρας μας σε πολυεθνική κόλαση με νομικές κυρώσεις, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται.

Ένας από αυτούς είναι και ο «ΑΚΡΙΤΑΣ», που μέσα από τον ιστότοπό του (http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/blog-post_10.html) αντικρούει σημείο προς σημείο τα επιχειρήματα των ρατσιστών ανθελλήνων.

Απροκάλυπτα και ανοιχτά πλέον τα μαύρα κοράκια της ΕΛΙΑΜΕΧ και των άλλων ΜΚΟ, απειλούν τον λαό που αντιστέκεται στα φασιστικά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων και στον ολοκληρωτισμό. Στην ανκοίνωση της ιστοσελίδας της, νεοταξική ΕΛΙΑΜΕΧ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«..Η αβάσιμη κινδυνολογία περί αλλοίωσης του έθνους και περί φυλετικής διαφοροποίησης, είναι απαράδεκτη σε μια δημοκρατία και κάποτε ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ...».

Αφού επί 35 χρόνια απέκλεισαν τους Έλληνες από την πνευματική, πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, δεν είναι μακριά η εποχή που οι εμμένοντες σε συνείδηση Ελληνική αυτόχθονες, θα διώκονται και ποινικά βάσει νομοθετικού πλαισίου που ετοιμάζουν οι ΜΚΟ από τους ετερόχθονες. Ο ανθελληνισμός είναι πλέον επίσημη πολιτική του κράτους. Το έδαφος έχει λειανθεί κατάλληλα. Οι Έλληνες εξ ορισμού ταυτίζονται με τους φασίστες, άρα ο κολασμός τους θα νομιμοποιείται από το πολυεθνικό κράτος. Η χώρα έφθασε σε αυτό το σημείο της έσχατης εξαθλίωσης βάσει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου, όπου οι λίγοι συνωμότες μετείχαν εκούσια, ενώ οι πολλοί (ο λαός) ακούσια. Έτσι σήμερα η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού διαπιστώνει ότι «χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ μεγάλα κ΄υψηλά τριγύρω του έκτισαν τείχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ