Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα την διεύρυνση του δικαιώματος λήψης του «επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης στους λαθρομετανάστες στους οποίους έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο και σιτίζονται από τους φόρους μας στους καταυλισμούς του Λαυρίου. Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται η αναδιανομή του εισοδήματος που υποσχέθηκε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ. Τα χρήματα που προέρχονται από την άγρια φορολογία του ανδροειδούς που λέγεται νεοέλληνας, θα χαρτζιλικώσουν τους ανα την γή μουσουλμάνους που κατά εκατομμύρια συρρέουν σε αυτή την γή,μετά από την πρόσκληση βεβαίως των πολιτικών κομμάτων. Το εύλογο ερώτημα είναι πόσους λαθρομετανάστες μπορεί να σιτίσει ο εξαθλιωμένος και πενόμενος ελληνικός λαός αφού το ΠΑΣΟΚ και οι λοιπές «προοδευτικές και Δημοκρατικές δυνάμεις» έχουν αποφασίζει να φέρουν σχεδόν με την βία στην Ελλάδα, εκατομμύρια μουσουλμάνους από την Αφρική και την Ασία με αντάλλαγμα την ψήφο τους. Μία επίσκεψη στην οδό Σωκράτους ακριβώς κάτω από την πλατεία Ομονοίας παρουσιάζει ανάγλυφη την πραγματική τριτοκοσμική εικόνα της Αθήνας, με τις μπούργκες και τις σαρίες, η οποία ούτε καν μοιάζει με πόλη της Μέσης Ανατολής, αλλά με πόλη φελάχων την ερήμου. Το τοπίο αυτό σαν την γάγγραινα εξαπλώνεται σιγά-σιγά σε όλη την χώρα… Αυτούς ψηφίσαμε, αυτή η τριτοκοσμική μεσαιωνική χώρα και αυτή η ζωή μας αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ