Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ


Απίστευτη ιστορία αλλά αληθινή!

Αλλοδαπός μουσουλμάνος Αφγανικής καταγωγής, μπήκε παράνομα στην χώρα μας χωρίς χαρτιά τον Ιούλιο του 2006, δικάστηκε με αναστολή, -ενώ θα έπρεπε να έχει καταδικασθεί ώστε να αποθαρρυνθούν οι μελλοντικοί λαθρομετανάστες από το να εισέλθουν στην χώρα μας. Εν συνεχεία ο λαθρομετανάστης προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), εναντίον της χώρας μας για κακομεταχείριση. Το ΕΔΑΔ με σημερινή του απόφαση δικαίωσε ομόφωνα τον λαθρομετανάστη και καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση των άρθρων 3 (δίκαιη μεταχείριση) και των παραγράφων 1 και 4 του άρθρου 5 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να αποζημιώσει τον προσφεύγοντα, μέσα στο ερχόμενο τρίμηνο, με 8.000 ευρώ για ηθική βλάβη και 3.500 ευρώ για τα έξοδα.

Είναι προφανές ότι η ΕΕ σε συνεργασία με τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, και το πρόσχημα της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των μεταναστών, προωθεί την «τελική λύση» του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη με την μετατροπή της χώρας μας σε χωματερή λαθρομεταναστών. Τα εύλογα ερωτήματα που γεννώνται είναι ποιοι δικηγόροι βοήθησαν τον Αφγανό στην προσφυγή του, ποιοι κάλυψαν τα έξοδα της προσφυγής και γιατί. Με βάσει αυτή την σκοτεινή πολιτική, συστηματικά προωθούνται στην χώρα μας, εκτός των μουσουλμάνων και οι αθίγγανοι από την Ρουμανία, τις χώρες των Βαλκανίων και την κεντρική Ευρώπη. Έτσι οι αθίγγανοι της Ιταλίας που εκδιώχθηκαν από τον Μπερλουσκόνι κατέληξαν στην Ελλάδα. Η πολιτική της συσσώρευσης τους στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει εκτεταμένους οικισμούς παραγκουπόλεων σε όλη την χώρα, όπως αυτόν πλησίον του αεροδρομίου, ενώ οι πληθυσμοί τους αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Το κύκλωμα προώθησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα έχει πολλά κέρδη και για αυτό περιλαμβάνει στις τάξεις τους μεγαλοπολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοδικηγόρους και μεγαλοεπιχειρηματίες, γενικά όλο το σάπιο φεουδαρχικό πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Η συντήρηση όλων αυτών των ανθρώπων όμως, η διατροφή τους, η εκπαίδευση των παιδιών τους, η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, επιβαρύνει οικονομικά όχι αυτούς που τους φέρνουν, αλλά τον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό, και ιδίως την μεσαία τάξη την οποία οι σκοτεινές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης αφανίζουν συστηματικά. Δεν είναι μακριά ο καιρός που η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χώρα εξαθλιωμένων τριτοκοσμικών ζητιάνων με λούμπεν αλλοεθνείς και γηγενείς πληθυσμούς, οι οποίοι θα διοικούνται από μία παρασιτική πολιτική ολιγαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ