Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2009

ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ TOY FOREIGN OFFICE KAI O ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ-2


1) Ο DENIS HAMSON ήταν σύνδεσμος αξιωματικός που υπηρέτησε στην διάρκεια της κατοχής στην Ελλάδα με την Βρετανική Στρατιωτική Αποστολή (SOE). Στο βιβλίο του « We feel among Greeks», (The Harborough Publishing COM. Ltd, London 1957, σελ. 85 αναφέρει:

«…..Πιστεύω ότι ήταν ο πιο σκληρός άνδρας που είχα ποτέ συναντήσει, ο πιο αδίστακτος, ο πιο απάνθρωπος. ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ. Είχε πάντοτε μαζί του ένα όμορφο και ροδομάγουλο προσωπικό μπράβο..»


2) Ό Denis Hamson σε ένα άλλο του βιβλίο « Με τους Έλληνες στον Γοργοπόταμο» γράφει: «… ο Βελουχιώτης είχε καταδικαστεί στη Ελλάδα για παιδεραστία και ομοφυλοφιλία….»

3) Ο Νεοζηλανδός λοχαγός William Jordan στο βιβλίο του «Η αλήθεια περί της Ελλάδος» γράφει:

«…ήταν εκ γενετής ομοφυλόφιλος, διεστραμμένος και σαδιστής, ένας από τους απαισιώτερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ η φύση…Ένα από τα αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήταν να κόπτει τους μαστούς των γυναικών και τα αυτιά των δημάρχων και προέδρων των χωριών που δεν είχαν εαμικό ενθουσιασμό..Το αγαπημένο του μαρτύριο ήταν να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνη σε αυτές καυτό λάδι. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζει τις τομές με αλάτι. Ήταν αναντίρρητα η κορυφή στην επιστήμη των βασανιστηρίων…».

4) Ο Chris Woodhouse αρχηγός της Βρετανικής Στρατιωτικής Αποστολής στην Ελλάδα στο βιβλίο του «The strangle for Greece» γράφει:

« …ήταν σαδιστής και ομοφυλόφιλος… ήταν πρόθυμος να φονεύει για διασκέδαση…».

5) Ο Donald Hamilton Hill Βρετανός καταδρομέας στην Ελλάδα, στο βιβλίο του «Αποστολή S.O.E» γράφει:

«..χάιδευε διαρκώς έναν νεαρό 18 ετών που καθόταν στα αριστερά του και διαρκώς το σιγοκοιτούσε σαν να επρόκειτο περί νεαρής γυναίκας..».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ