Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ



Στο αποκορύφωμα η λαϊκή αγανάκτηση για τον Κοεντζόγλου μετά την απότάξη του αξιωματικού πατριώτη των ΟΥΚ που εξέφρασε την λαϊκή αντίσταση εναντίον της μαφιόζικης πράσινης συμμορίας. Είναι πλέον φανερό ότι ο «κύριος» αυτός εκτός των ιδεοληψιών του, κατέχεται και από άκρατο ανθελληνικό μένος που σε συνάφεια με τον υπουργικό του θώκο, τον κάνει άκρως επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας. Όπως επίσης είναι πλέον φανερό ότι ο ανελλήνιστος, στο περιβάλλον του οποίου ανήκει ο Κοεντζόγλου, αργά, σταθερά και μεθοδικά επιδιώκει την καταστροφή της χώρας. Πως άλλωστε μπορεί να ερμηνευθεί το γεγονός ότι το πλέον επίλεκτο στρατιωτικό σώμα που διαθέτει η χώρα μας, υπήχθη στην αρμοδιότητα του Κοεντζόγλου, ο οποίος νομοτελειακά θα το διαλύσει. Είναι πλέον αναγκαίος ο ξεσηκωμός του λαού για την έξωση από την εξουσία μέσω δυναμικής λαϊκής επανάστασης της ομάδας των ανθελλήνων που υπέκλεψαν με δόλο την ψήφο του. Τα ΟΥΚ αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην μάχη εναντίον της λαθρομετανάστευσης και αυτό δεν το θέλει ο Κοεντζόγλου και η παρέα του. Η αντίδραση των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25 ης Μαρτίου στην Αθήνα ήταν το μνημόσυνο στην μνήμη του 23 χρόνου συναδέλφου τους Μαρίνου Ζαμπάτη που δολοφονήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή του 1996 από μαφιόζους Αλβανούς λαθρέμπορους προστατευόμενους του Κοεντζόγλου. Τα σχόλια στα πατριωτικά ιστολόγια, την μοναδική ελεύθερη φωνή, είναι εκατοντάδες, όπως αυτό που δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο http://gianniotis.blogspot.com/2010/03/blog-post_5520.html» και εκφράζουν την λαϊκή αγανάκτηση για την κατοχή της πατρίδας μας από τους εκπροσώπους της νέας τάξης.

«Με αφορμή την διαθεσιμότητα του ΠΑΤΡΙΩΤΗ Λιμενικού, που του επέβαλλε αυτός ο ....... ο υπουργίσκος θέλω να εκτονώσω ότι χειρότερο έχω.

Γιατί τόση βιασύνη ρε σκατόψυχε να τον τιμωρήσεις ;
Αυτά λέει η Δημοκρατία μας;
Δεν υπάρχουν Δημοκρατικές διαδικασίες τιμωρίας του αν και εφόσον αποδειχθεί η όποια ευθύνη του ; Τι είπε ρε μισάνθρωπε ;; Είπε αυτά που τον έβαλες να λέει στην εκπαίδευση, αυτά για τα οποία ζει και αναπνέει. Όταν φωνάζει χρόνια τώρα, ότι θα κάνει παρέλαση μπροστά στην Αγία Σοφιά στον Πόλη, μοναχός του τα σκέφτηκε ; Και τότε δεν ενοχλεί τους Τούρκους ; Ποιος του ΄δωσε την άδεια να τα λέει ; Αυτός φταίει ;
Εσύ ρε μισάνθρωπε το πρώτο πράγμα που έκανες όταν μπήκες στην Κυβέρνηση ήταν να ελευθερώσεις 2.500-3.000 εγκληματίες από τον Κορυδαλλό επειδή δεν χώραγαν, και αντί να τους πετάξεις στη θάλασσα ή εν τέλει να τους στείλεις από κει που ήρθαν, τους άφησες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να σκορπούν τον θάνατο στους Έλληνες. Τι άλλα συμβόλαια με την Μαφία έχεις υπογράψει ;; Με πόσο αίμα θα πληρώσουμε την εξαγορά σου μισάνθρωπε ;; Γιατί μισάνθρωπος είσαι. Μόνο κάποιος που μισεί τους ανθρώπους θα φερόταν έτσι. Τι θα έκανες αν σου σκότωναν την μάνα και τον πατέρα ; Γι αυτό πέρασαν ρε κτήνος τα γερόντια μας από Κατοχή, εμφύλιο, πείνα, φτώχια, ξενιτιά, Χούντα ; Γι΄ αυτό έχτισαν με στερήσεις την Ελλάδα;; Για να ΄ρθουν τα υποκείμενα που προστατεύεις να τους βιάζουν και να τους σκοτώνουν ;;
Κι αν βίαζαν την κόρη σου ή τον γιο σου τι θα τους έλεγες μετά ;; Κάντε υπομονή παιδιά μου, θα τους συνηθίσετε κι αυτούς και τις μυρωδιές τους, έχουν βιασθεί κι άλλα παιδιά, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσετε ;;;
Κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια ; Εμείς όχι, ούτε αυτό δεν έχουμε πια. Εκεί κατάντησες εσύ και η Πράσινη Συμμορία σου τον Περήφανο Ελληνικό Λαό. Περήφανος όχι από ρατσιστική διάθεση αλλά για το ότι κατάφερε να στήσει ένα Κράτος, να βάλει ένα κεραμίδι Δημοκρατίας πάνω από το κεφάλι του για να έχει προοπτική, να μεγαλώσει Οικογένειες. Φαντάζει πολυτέλεια το να κοιμόμαστε ήσυχοι, να περπατάμε ήσυχοι στους δρόμους, να ζούμε ήσυχοι στην χώρα μας.
Στην Γιορτή του Έθνους στο Σύνταγμα κατέβασες τα ΜΑΤ και κράτησες αποστάσεις ασφαλείας από τον Λαό. Επειδή ήξερες για την Οργή του, επειδή κατάλαβες ότι δεν θα χαριζόταν σε εσένα και τη Συμμορία σου. Όμως σε λίγο καιρό θα ΄ρθετε από μόνοι σας κοντά στον Λαό, θα ΄ρθετε να ζητήσετε την ψήφο του. Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Θα ΄ρθετε ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ και τότε θα πρέπει κι εσείς να συνηθίσετε τις ΜΥΡΩΔΙΕΣ μας.
Όλοι εσείς οι 160 που ψηφίσατε το λαθρονομοσχέδιο υποταγμένοι στο Κόμμα και όχι στην ΠΑΤΡΙΔΑ, όπως αυτός ο Λιμενικός, που τον μάθατε να αναπνέει με την Γαλανόλευκη, αυτός που βιάστηκες να τον τιμωρήσεις.
Ξεφτιλίσατε το ΠΑΣΟΚ, τους αγώνες των ανθρώπων που οραματίστηκαν μια κοινωνία Δικαίου, που οραματίστηκαν Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία. Φτύνετε στους τάφους των Ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για την Δημοκρατία και την Ελευθερία.
Έχετε πιάσει πάτο όλοι σας και δεν είναι άξιον απορίας αυτό. Εκεί είναι η φυσική σας θέση μισάνθρωπα κτήνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ