Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΤι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα την σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;

Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!


Η ανθελληνική πολιτική συντεχνία, έχουσα απόλυτη εξουσία στην χώρα, συνεπικουρούμενη από τα ΜΜΕ της συστηματικής αποβλάκωσης του Ελληνικού λαού, τον αποχαυνωτισμό του και την αμάθεια του, ψηφίζει αύριο το λαθρομεταναστευτικό νομοσχέδιο που όχι μόνο θα εξαθλιώσει οικονομικά την Ελλάδα, λόγω της ανάγκης συντήρησης εκατομμυρίων λαθρομεταναστών εισβολέων, αλλά θα την απόδομήσει κοινωνικά και πολιτισμικά, μειώνοντας τις αντιστάσεις του έθνους στους εξωτερικούς και εσωτερικούς κινδύνους με την δημιουργία παραλλήλων εθνoτικών κοινωνιών.
Το πόσο επικίνδυνη υπήρξε και είναι η λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ για τον Ελληνισμό, λίγοι μόνο φωτισμένοι το αντιλήφθησαν αφού οι περισσότεροι χάθηκαν στον καταναλωτισμό τους, την απραξία τους και την επίπλαστη ραστώνη που εκουσίως και προσχεδιασμένα τους επέβαλαν τα πράσινα τρωκτικά. Στην χθεσινή συζήτηση για το μεταναστευτικό στην βουλή, δεν απετέλεσε έκπληξη ο απύθμενος ανθελληνικός λόγος των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Δεν απετέλεσε έκπληξη ο λόγος της κ. Σακοράφα, γραμμένος από την γνωστή ΜΚΟ του κ. Αλεβιζάτου, όπου παρουσιάσθηκε σαν ανθρώπινο δικαίωμα η χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας σε τριτικοσμικούς απολίτιστους και απαίδευτους βαρβάρους. Δεν απετέλεσε έκπληξη η ομιλία του κ. Γείτονα, όπου επιχειρηματολογήθηκε η άλογος θέση ότι η ανάπτυξη παραλλήλων κοινωνιών σε ένα μονοεθνικό κράτος αποτελεί στοιχείο κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης. Απετέλεσε όμως έκπληξη η πενία των επιχειρημάτων του ΛΑΟΣ συνοδοιπορούσα με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, μη διοργανώνοντας λαϊκές κοινητοποιήσεις και συλλαλητήρια για το μείζον αυτό θέμα. Δικαιώνονται πλέον οι σκέψεις της Πατριωτικής συνιστώσας της χώρας μας, ότι ο κ. Καρατζαφέρης αποτέλεσε το προμελετημένο κατασκεύασμα της Νέας Τάξης πραγμάτων, ώστε το κόμμα του να αποτελέσει το ανάχωμα του Πατριωτικού τσουναμιού.
Μέσα στο πλαίσιο του Εφιαλτικού τοπίου που μας ετοίμασαν οι πολιτικοί, την υπεράσπιση της πατρίδας ανέλαβαν λίγοι ρομαντικοί και μοναχικοί αγωνιστές, όπου μέσα από τις φυλακές, την εξαφάνιση κι την σιωπή που τους επέβαλε το σύστημα της ανθελληνικής πολιτικής ελίτ της χώρας μας, αγωνίζονται ακόμα για την πατρίδα μέσα από τα σκοτεινά κελιά τους.

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου μέσα από την φυλακή.

«Κανείς δεν μπορεί πια ν’ αρνηθεί την πολιτική πονηριά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στον κυκεώνα της οικονομικής κρίσης και την πορνολαγνεία να φέρνουν στην βουλή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.
Στα βουβά, με την αλαλία των ΜΜΕ να προδίδει την σύμπλευσή τους με την εξουσία. Την ίδια στιγμή, οι μόνοι που τολμούν να ορθώσουν τη φωνή τους προσάγονται, δέχονται επιθέσεις από παρακρατικούς μηχανισμούς, στοχοποιούνται ή – όπως στην δική μου περίπτωση – βρίσκονται στη φυλακή.
Είναι αποφασισμένοι να κάνουν οτιδήποτε χρειασθεί για να ικανοποιήσουν τους αφέντες τους. Αυτούς που ονειρεύονται έναν κόσμο γκρίζο, δίχως διακριτά έθνη, δίχως ήθη και έθιμα, χωρίς θρησκεία. Είναι μαριονέτες, που κινούνται όπως τις προστάζουν.
Δεν μπορούν όμως να πείσουν τους Έλληνες και αντικατοπτρίζεται ο φόβος στις μεθόδους τους. Ξέρουν ότι στηρίζονται σε πήλινα πόδια. Ότι είναι καθισμένοι πάνω σε πυριτιδαποθήκη. Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στο Σύνταγμα, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να αποτελέσουν μία σπίθα. Μία σπίθα που θα τους κάνει να καταλάβουν ότι υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται. Έλληνες, που εκεί στο Σύνταγμα θα δράσουν ως εμπροσθοφυλακή ολόκληρου του ελληνικού λαού. Δυστυχώς, εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί σωματικά, θα είμαι όμως πνευματικά, ψυχικά με όλη μου τη δύναμη. Και θα φωνάζω δίπλα σας.
Το σημαντικότερο όμως της σημερινής ημέρας δεν είναι το τι θα γίνει σήμερα. Είναι το ότι θα τεκμηριωθεί ότι ένα κομμάτι του λαού αντιτίθεται. Θα αφήσουμε μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Ό,τι και αν ψηφιστεί στη βουλή θα έχει υπονομευθεί. Στο Σύνταγμα, σήμερα ξεκινά η αληθινή αντίσταση. Γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών. Γιατί θα σπείρουμε τον σπόρο για το μέλλον».
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Κορυδαλλός, 09/03/2010

3 σχόλια:

 1. Η πάλη πρέπει να οργανωθεί σε Ευρωπαικό επίπεδο.
  Ο Ελληνικός λαός μάλλον δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση.
  ΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μας ρουφάνε το αίμα για να το δώσουν να το ποιούν οι λαθρομετανάστες. Από την μία η φασιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους φόρους μας εξαθλιώνει και από την άλλη οι λαθρομετανάστες μας βιάζουν μας ληστεύουν, μας σκοτώνουν. Ελληνες ξεσηκωθείτε τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένας μόνο τρόπος αντίστασης υπάρχει.
  Ο οικονομικός πόλεμος στο σάπιο σύστημα του ΠΑΣΟΚ. Μην παίρνετε αποδείξεις, μην πληρώνετε φόρους για ένα χρόνο, μην δίνετε εργασία σε αλλοδαπούς.

  Γενική απείθεια στο σύστημα μέσω της αρχής της ήσσονος προσπάθειας. Ας γκρεμίσουμε όλοι μαζί το σάπιο αριστερό Ελλαδικό μόρφωμα.
  ΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ