Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί όλους τους Έλληνες σε συγκέντρωση την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 7 μ.μ. μπροστά στην Βουλή για να διαδηλώσουμε του εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου. Η Επιτροπή καλεί ξανά σε συγκέντρωση την κατά Πέμπτη 11 Μαρτίου στις 9 π.μ. για να καλέσουμε τους βουλευτές που θα προσέρχονται να πουν:
´
Oχι στο λαθρονομοσχέδιο, όχι στον εξισλαμισμό της Ελλάδας.
´
Oχι στην παροχή του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες.
όχι στην παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας.
Εάν το ψηφίσουν θα κάνουμε νέα συγκέντρωση την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 7 μ.μ. μπροστά στο Προεδρικό Μέγαρο για να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναπέμψει το λαθρονομοσχέδιο.

2 σχόλια:

  1. Γιατί το ΛΑΟΣ δεν οργάνωσε συλλαλητήριο για το μεταναστευτικό; Ποιός ο ρόλος του Καρατζαφέρη; Τι κάνουν οι βουλευτές του; Μόνο στα κανάλια ξέρουν να εμφανίζονται οι βολεμένοι!

    ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά σηκώθηκαν μόνο 500. Αφου αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θέλουν να αυτοκτονήσουν γιατί δεν τους αφήνετε να πάνε στον διάλο; Γιατί αγωνίζεσθε και για ποιούς; Οι Έλληνες είναι άχρηστος λαός, οι Γερμανοί έχουν άδικο για τα σχόλια που εμφανίσθηκαν στον τύπο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ