Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟYΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ



«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»
Τον Δημήτρη Παπαγεωργίου επισκέφθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. "Είμαι δίπλα σου. Να θεωρείς τον εαυτό σου πολιτικό κρατούμενο" είπε χαρακτηριστικά στον προφυλακισμένο συντάκτη μας ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον δημοσιογράφο της "Ε.Ω." και του μετέφερε την συμπαράσταση της όλης της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΛΑ.Ο.Σ. Τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να τον στηρίζει και να αγωνίζεται για την άμεση αποφυλάκισή του και του ευχήθηκε να επιστρέψει στην δράση του το συντομότερο δυνατόν.


Στα πλαίσια αυτής της επισκέψεως, ο κ. Καρατζαφέρης συνάντησε και τον προφυλακισμένο Ειδικό Φρουρό του Α.Τ. Ακροπόλεως, Αλέξανδρο Παπαπέτρου, ο οποίος κρατείται επειδή δήθεν χειροδίκησε άνευ λόγου εις βάρος του μαχαιροβγάλτη Χιλιανού Ναβάρο προ ενός περίπου μηνός.
Στην Ελεύθερη Ωρα του Σαββάτου διαβάστε για το πως έχει καταφέρει ο Χρυσοχοϊδης να στέλνει τους αστυνομικούς στις φυλακές και του κακοποιούς σε διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ