Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣhttp://gianniotis.blogspot.com/2010/01/blog-post_9279.html

Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και τα κατεστημένα ΜΜΕ ανακάλυψαν σήμερα κατά τις συμπλοκές που πραγματοποιήθηκαν στους Αμπελοκήπους τον αποδιοπομπαίο τράγο για να δαιμονοποιήσουν το κίνημα που αναπτύσσεται αυθόρμητα μέσα από την ελληνική κοινωνία κατά των απαράδεκτων και αντεθνικών διατάξεων του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για τους μετανάστες και την ιθαγένεια.
Χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής έρευνας, χωρίς την παραμικρή τήρηση δεοντολογίας τα κατεστημένα ΜΜΕ, ακόμη και η ίδια η κρατική τηλεόραση βάφτισαν τους αντιδραστικούς επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» του ΝΑΡ «αλλοδαπούς Αμπελοκηπιώτες» και τους αγανακτισμένους νεαρούς της ομάδος των «Αυτονόμων» που απαρτίζεται και από ανήλικους, σε «ρατσιστές δολοφόνους». Έτσι απλά στοιχειοθετήθηκε από τους διαφόρους τηλεεισαγγελείς η κατηγορία της «ρατσιστικής επιθέσεως».
Έτσι, μία κινητοποίηση κατά όσων βρίζουν τον ελληνικό λαό και κατάμουτρα τον αποκαλούν μισαλλόδοξο, ξενόφοβο και όλα τα συναφή, χαρακτηρίστηκε ως ρατσιστική επίθεση. Η αντίδραση μαθητών που κατατρομοκρατούνται μέσα στα ίδια τα σχολεία τους από τους «φιλεύσπλαχνους» και «φιλειρηνικούς» αγωνιστές του κ. Γιαννόπουλου και του συναφιού του, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν χαίρει της ιδίας στοργής με την δίχως αιτία και σκοπό καταστροφικότητα των αλητών που κάθε τόσο καίνε την Αθήνα.
Κι αυτό, όχι μόνον από τους κατ' επάγγελμα υπερασπιστές της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και των νεοταξικών σχεδίων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυπολιτισμικό αχταρμά αλλά και από τους ίδιους τους «υπηρέτες» του ελληνικού λαού, τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεοράσεως, η οποία στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφία από παλαιότερη διαδήλωση αλλοδαπών, ώστε να τεκμηριώσει ακόμη πιο εύκολα τις ανακρίβειες που αναπαράγει.
Και λέμε «αναπαράγει» διότι ως εκ θαύματος όλη αυτή η κινητοποίηση του ανθελληνικού κατεστημένου και του κρατικού μηχανισμού είναι εναρμονισμένη με τις εσφαλμένες και πολύ καλά διαμορφωμένες πληροφορίες που δημοσιεύει η παράνομη και απ' ό,τι φαίνεται παρακρατική ιστοσελίδα Indymedia, που φιλοξενείται στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά το επεισόδιο, στις στις 12:30 μμ προσήχθησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πάνω από 40 νεαροί, οι οποίοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση των «Αυτονόμων». Ωστόσο, κρατούνται μέχρι και τώρα. Αυτόπτες μάρτυρες μας ενημέρωσαν ότι προσήχθησαν και δεκάδες αριστεριστών, οι οποίοι όμως κατά τους αξιωματικούς της Γενικής Ασφαλείας... δεν υπάρχουν.
Απ' ό,τι φαίνεται, θα απαγγελθούν κατηγορίες για διατάραξη της κοινής ειρήνης κι αυτό κατ' απαίτησιν βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οι οποίοι έσπευσαν στην ΓΑΔΑ, προφανώς για να επηρεάσουν καταστάσεις κατά την συνήθη τακτική τους αλλά και για να προλάβουν να δείξουν με το δάκτυλο τους «εγκληματίες πιτσιρικάδες». Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ επετράπη σε αυτούς να εισέλθουν στην ΓΑΔΑ, καθώς και σε όποιον δημοσιογράφο επεχείρησε να περάσει τις θύρες της, οι δικηγόροι των νεαρών περιμένουν εδώ και ώρες μάταια να συνομιλήσουν με τους πελάτες τους.
Εν τέλει, όπως και σε κάθε άλλη πτυχή της κοινωνίας μας έτσι και στην νεολαία υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Υπάρχουν νέοι και νέοι, παιδιά και παιδιά, μαθητές και μαθητές. Το βέβαιο είναι ότι ό,τι και να συνέβη σήμερα το μεσημέρι είχε αιτία και αφορμή και δεν ωφείλετο στην «καταπιεσμένη οργή» κάποιων πλουσίων γόνων των Β.Π.
Αιτία είναι η απόπειρα αφελληνισμού της ελληνικής κοινωνίας και αφορμή ήταν, είναι και θα είναι οι προκλητική στάση όλων όσων προσπαθούν να θέσουν το θεμέλιο της κοινωνίας μας, το ελληνικό έθνος στο περιθώριο.
Όλοι γνωρίζουν κατά βάθος ότι οι νέοι αυτοί δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο σακί με την «εξεγερμένη νεολαία» του κ. Τσίπρα, του κ. Γιαννόπουλου, του κ. Μουλόπουλου και όλων των κυρίων και κυράδων που προσπαθούν να φορτώσουν με αισθήματα ενοχής έναν καταταλαιπωρημένο λαό σαν τον ελληνικό.
Παναγιώτης Δούμας

Υ.Γ.: Να σημειωθεί ότι ένα μέλος της ομάδος των Αυτονόμων έχει δεχθεί επικίνδυνο κτύπημα στο κεφάλι με ρόπαλο κι ενώ αιμορραγούσε προσκομίστηκε στο νοσοκομείο δύο ώρες μετά την προσαγωγή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ