Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ » ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του star channel «Στον ιστό της αράχνης», που παρουσιάζει ο δημοσιγράφος Άρης Σπίνος, ήλθαν στο φως της δημοσιότητας έγγραφα από τις απανταχού εφορίες της ταλαίπωρης επικράτειας που καλούν χιλίαδες λαθρομετανάστες με μόνιμη κατοικία σκηνή η δέντρο ( οι επονωμαζόμενοι επισήμως από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «σκηνήτες» και «δενδρίτες»), να παραλάβουν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης εξ 800-1000 Ευρώ. Ο παρευρισκόμενος στην εκοπμή πρόεδρος ενός Πακιστανικού συλλόγου επιβεβαίωσε ότι μόνο στην περιοχή της Ομόνοιας πάνω από 500 Πακιστανοί λαθρομετανάστες πήραν το επίδομα, ενώ ο συνολικός αριθμός των λαθρομεταναστών που πήραν το επίδομα ανέρχεται μέχρι σήμερα σε 22000. Ο σκληρά φορολογούμενος λαός από την Ανθελληνική Κατοχική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, χρηματοδοτεί με τον ιδρώτα του την εγκατάσταση αλλοεθνών μουσουλμάνων στην πατρίδα μας. Έτσι συνολικά 22 εκατομμύρια Ευρώ βγήκαν από τις τσέπες του Ελληνικού λαού για να χρηματοδοτηθεί η λαθρομετανάστευση.

Κάποτε ο λαός θα ξυπνήσει και τότε αλλοίμονό σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ