Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ


Η δικαστικός Ασπασία Παπαδάκη ήταν αυτή που τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα επισόδεια στην Πανόρμου κατά την διάρκεια της «αντιρατσιστικής» διαδήλωσης το Σάββατο 23-1-2010. Η κ. Παπαδάκη προσήλθε στην ΓΑΔΑ για να αναγνωρίσει τους δράστες της επίθεσης. Ο Γρηγόρης Δεμέστιχας της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό» Αμπελοκήπων δήλωσε: «Υπάρχει πυρήνας μαθητών του 16ου Λυκείου. Απειλούν ακόμα και τους συμμαθητές τους. Αρχικά δήλωναν "Χρυσαυγίτες", μετά ότι αποσχίσθηκαν και δρουν ανεξάρτητα».

Την συγκέντρωση των «αντιρατσιστών» που συμμετείχαν όλοι οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», περιφρουρούσαν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες (όλοι είναι λαθρομετανάστες αφού η Ελλάδα ποτέ δεν κίνησε τις διαδικασίες νόμιμης μετανάστευσης).


Σε βάρος των 45 που οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, ασκήθηκε -κατά περίσταση- από την εισαγγελέα, Αθηνά Θεοδωροπούλου, ποινική δίωξη για:

1) Διατάραξη κοινής ειρήνης σε συνδυασμό με επιβαρυντική διάταξη του κουκουλονόμου που μετατρέπει την κατηγορία σε κακουργηματική.
2) Τα πλημμελήματα της σωματικής βλάβης, της απειλής, της εξύβρισης και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
3) Ασκήθηκε ακόμη, κατ' αγνώστων δραστών, ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή που θα προσωποποιήσει τις κατηγορίες και ενώπιον του οποίου θα κληθούν να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι.

Η πλατεία στον σταθμό Πανόρμου στη διάρκεια της επίθεσης γέμισε με φέιγ-βολάν.

Εφεραν την υπογραφή «ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ» και την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ediktyo.gr. Τα ίδια έγραφε και το ασπρόμαυρο πανό που κρατούσαν. «Απάντησε με δράση», το σύνθημά τους.
Στο Διαδίκτυο εμφανίζονται ως αντιεξουσιαστές του δεξιού χώρου. Η δράση τους περιορίζεται στο τελευταίο χρονικό διάστημα, που δεν ξεπερνά το ένα έτος. Εχουν σύμβολα, φορούν μάσκες, κρατούν και μαύρες σημαίες.
Παρουσιάζονται ως τμήμα του ευρύτερου «αντικαπιταλιστικού» κινήματος με σαφή πατριωτικά χαρακτηριστικά (π.χ. συνθήματα κατά των μεταναστών).
Εμφανίζουν ομάδες-πυρήνες που δρουν στην περιφέρεια.

Βεβαίως κανείς από την νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσία δεν βλέπει τα βαθιά αίτια των γεγονότων που προκάλεσε η εγκληματική ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης από όλα τα πολιτικά κόμματα σε μία χώρα που αδυνατεί να θρέψει τον αυτόχθονα πληθυσμό της και βρίσκεται σε πτώχευση.

1 σχόλιο:

  1. Δημιουργήστε παντού αυτόνομους Ελληνικούς πυρήνες αντίστασης, στην γειτονιά στο σχολείο, στην εργασία. Η ένοπλη σύγκρουση με τους αλλοεθνείς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες δεν θα αργήσει να έλθει. Η θα μας σφάξουν η θα τους σφάξουμε…
    ΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ