Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

http://www.opengov.gr


Δέος και σόκ έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του Ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, στο εθνοκτόνο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ να αποδόση την Ελληνική ιθαγένεια σε 300000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες τώρα, και σε εκατομμύρια τα επόμενα 2-5 χρόνια, αλλοιώνοντας για πάντα τον εθνολογικό χάρτη της χώρας μας και δρομολογόντας την ισλαμοποιησή της.Το συγκρότημα του ΔΟΛ χαρακτήρισε τα εκατοντάδες αποδοκιμαστικά σχόλια των Ελλήνων σαν «ακροδεξιά», αφού για την νέα τάξη πραγμάτων όσοι αντιστέκονται στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος είναι «ακροδεξιοί και φασίστες». Έκπληξη επίσης έχει προκαλέσει στα κυβερνητικά στελέχη το ξέσπασμα του λαού, αφού ως γνωστόν οι πολιτικοί στην χώρα μας ζούν αποκομένοι από την πραγματικότητα δημιουργόντας μία νέα τάξη προνομειούχων πατρικείων. Όταν λοιπόν οι Ελληνες διεκδικούν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα χαρακτηρίζονται ως ακροδεξιοί και φασίστες.
Έκφράστε λοιπόν την γνώμη σας ελεύθερα πατριώτες στην πασοκική ιστοσελίδα http://www.opengov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ