Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009

O «ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

[ELEOS.jpg]Οι δολοφόνοι του αριστερού παρακράτους του Indymedia που ως γνωστόν έχουν εγκαταστήσει τον server της καλοπληρωμένης ιστοσελίδας τους στην σχολή χημικών μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνίου, ( τον λειτουργούν δύο «καθηγητές» και πέντε «φοιτητές»), με την ανοχή του των πρυτανικών αρχών, της δικαστικής εξουσίας και της ανίκανης πολιτείας, στις 24-12-2009 με υβριστική και χυδαία ανάρτηση ζητούν να «απαλαγεί από τα καθηκοντά του ο «πεπλανηθείς» πρώην σύντροφος τους υπουργός «Προστασίας» του Πολίτη» κ. Χρυοχοίδης. Εύλογα διερωτώνται οι πολίτες τι είδους προστασία θα μπορούσε να τους προσφέρει ένας πρώην και νυν «σύντροφος», που σήμερα δυστυχώς είναι υπουργός «Προστασίας» του Πολίτη;

Μπορεί άργε ό λύκος να φυλάξει τα πρόβατα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ