Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου οι Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού φώναξαν τα παρακάτω συνθήματα:

"Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ"
"Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό"
"Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς"
"Προδότη Χρυσοχοΐδη", η "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"…

1 σχόλιο:

  1. Αντιστασιακή πράξη και οργή για την κατοχή της πατρίδας μας από τους pasokosisizites είναι. Ο λαός δεν τους αντέχει άλλο, βαρέθηκε τον «σοσιαλισμό» τους που μετετρεψαν την πατρίδα μας σε τριτοκοσμική κόλαση.Βαρέθηκε να τους βλέπει να πουλάνε «σοσιαλισμό» και ταυτόχρονα να κλεβουν, να χυδαιολογούν, να πλουτίζουν σε βάρος του λαού. Βαρέθηκε να τους βλέπει να επαγγέλονται ανθελληνικό ρατσισμό.Bαρέθηκε να τους βλέπει να βολεύουν τα παιδιά τους στο δημόσιο με παχουλούς μισθούς, ενώ τα παιδιά του λαού είναι βουτηγμένα στην ανεργία, την αμάθεια και τα ναρκωτικά. Ο λαός, ο Ελληνικός λαός καταλαβαίνει ότι πλέον έχουμε μία απροκάλυπτα ανθελληνική κυβέρνηση στην χώρα μας.
    Αν θέλουν να μας χαρακτηρίσουν «φασίστες» τότε είναι τιμή μας να μας βρίζουν τα σκουπίδια του Pasok και του Siriza. Αν μας λένε ακροδεξιούς και απογόνους ταγματασφαλιτών, τότε είναι τιμή μας να είμαστε, αφού τα σκουπίδια που μισούν κάθε τι Ελληνικό το λένε. Αυτή την φορά δεν θα τους στείλουμε στην Μακρόνησο για διακοπές και να παριστάνουν τους αντιστασιακούς. Αυτή την φορά θα κάνουμε αυτό που ο Φράνκο έκανε στην Ισπανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ