Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Στην Καθημερινή της Κυριακής (3 Ιανουαρίου 2010)ο «καθηγητής» του συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο Αθηνών Ν. Αλιβιζάτος σε άρθρο του «Μετανάστες: Συνταγματικό Τόξο για την Ελλάδα» σαφώς υπαινίσσεται ότι οι εθνομηδενιστές πρέπει να θωρακίσουν συνταγματικά τον νόμο περί μετανάστευσης. Επιδιώκοντας μάλιστα να διεγείρει τους γνωστούς συνειρμούς των αριστερών ρατσιστών που μισούν κάθε τι Ελληνικό, δηλαδή τον συνειρμό Ελληνας=δεξιός=φασιστας=ρατσιστής, προσπαθεί να παραλληλίσει το Ιταλικό σύνταγμα μετά το 1945, το οποίο αποσκοπούσε να θωρακίσει τους Ιταλούς έναντι των ολοκληρωτικών καθεστώτων του κομμουνισμού και του φασισμού, με ένα αντίστοιχο νέο σύνταγμα που θα πρέπει να υπάρξει στην Ελλάδα για να θωρακίσει τις στρατιές των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών έναντι των φασιστών= Ελλήνων. Τέτοιου είδους παραλληλισμοί εκτός του ότι είναι αστείοι, αντιεπιστημονικοί και γελοίοι, (αφού υπόκεινται στην λογική «η νύχτα είναι μαύρη άρα η νύχτα είναι φασιστική»,η την μικρόνοα λογική «την μικρασιατική εκστρατεία και καταστροφή την προκάλεσε η δεξιά»), αποδεικνύει ότι οι καλοπληρωμένοι και καλοζωισμένοι ανθέλληνες στο μεταναστευτικό, θα παίξουν το τελευταίο χαρτί της παρακμιακής ιδεολογίας τους για να μπορέσουν έτσι να κρατηθούν πάσει θυσία στην προσοδοφόρα εξουσία με τους ψήφους εκατομμυρίων αγράμματων και θρησκόλληπτων ασιατών και αφρικανών.
Στο ίδιο δημοσίευμα, ο κ. «καθηγητής», άνθρωπος του συστήματος της νέας τάξης πραγμάτων, ο οποίος διαχειρίζεται αρκετά εκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως και η κ. Δραγώνα καθώς και όλοι οι «καθηγητές» που υπέγραψαν την επιστολή συμπράστασης, βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί στους δεξιούς φασίστες «..που όταν δεν δέρνουν συκοφαντούν..».
Βέβαια ο «προοδευτικός και δημοκρατικός» κ. «καθηγητής» ξέχασε να αναφέρει στο άρθρο του, ποίοι είναι αυτοί που χτίζουν τους πρυτάνεις στα γραφεία τους, ποίοι είναι αυτοί που τους δέρνουν αγρίως , ποίοι εξασκούν τρομοκρατία και βία στα πανεπιστήμια-γιάφκες, ποίοι καταστρέφουν κτήρια, εργαστήρια και εξοπλισμό αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ. Προφανώς αυτά δεν τα βλέπει ο κ. «καθηγητής» αφού αυτοί που «δέρνουν» και «συκοφαντούν» δεν είναι οι δεξιοί αλλά οι αριστεροί ομοϊδεάτες και συνοδοιπόροι του.

Η ορθολογιστική τοποθέτηση , εκτός από την καθαρά επιστημονική προσέγγιση (επιστήμη = αλήθεια), αποδεικνύει κ. «καθηγητά» στον εθνομηδενιστικό και ρατσιστικό (αφού μισεί κάθε τι Ελληνικό) αριστερό αγοραίο αγέλασμα, ότι η εντιμότης σίγουρα δεν κατοικεί εντός της «αγιοποιημένης» αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ