Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8pQQHbUjj-aKsF-SlZaQxTGlrnUlW4gRC__YBW3b5zVpjiyBK4oMNPYOXL5v145QWVpnBYFiPy64grutyF_aaQyUJ65ODg1A1WibDvyXuQcsFG3CVUbB_N9ECdyJsmHPewf1a_cf3S4Y/s320/bul.png


http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/ (24-10-09)


Με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρού καθώς και για πλήθος πλημμελημάτων συνελήφθη χθες ο 63χρονος Ν.Σ. στην Έδεσσα της Πέλλας. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, αστυνομικοί του Α.Τ. Έδεσσας εισέβαλαν στην οικία του 63χρονου μεταλλειολόγου, πιθανότατα συνταξιούχου της ΔΕΗ και τον συνέλαβαν. Διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του όπου και ανακαλύφθηκαν μεταξύ άλλων:
- Ένα πιστόλι ανατολικής προέλευσης Tokarev των 7,62mm με γεμιστήρα. έξι σφαίρες και θήκη.
- Ένα μονόκαννο διαμετρήματος 12cal με ξεσμένο σειριακό αριθμό, το οποίο κατείχε άνευ αδείας.
- Ένα αεροβόλο μάρκας Diana με ενσωματωμένη διόπτρα και 26 φυσίγγια.
- Ένα μεταλλικό εκρηκτικό μηχανισμό.
- Πέντε μαχαίρια-στιλέτα, ένα ρόπαλο και κροτίδες.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ανθρώπινα οστά από κρανίο, εξού και η περιύβριση νεκρού, αρχαία νομίσματα αλλά και ένας χάρτης μεγάλης αρχαιολογικής αξίας από την εποχή του Δημητρίου του Α' του 4ου π.Χ αιώνα.
Αυτό που έχει προκαλέσει ωστόσο μεγάλη ανησυχία είναι ότι στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή βρέθηκαν πολλά αρχεία με προσωπικά δεδομένα (φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας) εκατοντάδων ανθρώπων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εμφανίζεται ως διαχειριστής ιστοσελίδας προπαγανδιστικού περιεχομένου με πλήθος υβριστικών άρθρων κατά της Ελλάδας και κρατικών λειτουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ