Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατο. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

Κ
. Τσουκαλάς

« It is now an undeniable fact that throughout the western world the intellectuals are strongly dependent on the capital and the «power». The mechanisms are well known. These are the favouritism, the participation in «research projects» associated with the production, the status of consultant, the technocrat, the expert, or even the «gurus».All these have made the intellectuals a professional cast of people in the service of political, economical and social elites.

C. Tsoukalas

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Τι περιμένουνουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι καθοντ’ οι συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα!

Τι νόμους πια θα κάμουν οι συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν!

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ


Για μια ακόμη φορά το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει την σταθερή του απόφαση για την απο ελληνοποίηση της χώρας, αφού υιοθέτησε πάλι την πολιτική πρακτική να διαμορφώσει το εκλογικό αποτέλεσμα με την βοήθεια των μεταναστών λαβόν χείρα βοηθείας από τους ανθέλληνες και φιλότουρκους πακιστανούς λαθρομετανάστες, τους οποίους συναγωνίσθηκαν να ελληνοποίησουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενοι βεβαίως από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Ο αντιπρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα κ. Λαλ Χουσεΐν Σαχ, ένας απ’ τους εμπλεκόμενους στην ιστορία με τους «απαχθέντες» Πακιστανούς, είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθηνών!

Μάλλον η Ελληνική κοινωνία με τις επιλογές της αξίζει να διοικηθεί στο μέλλον από μουσουλμάνους και ταλιμπάν. Είναι βέβαιον ότι θα είναι πολύ καλλίτεροι από τους πολιτικούς που μας διοικούν σήμερα.